KARAMAN / ERMENEK - Ermenek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Okulumuz 11.sınıf öğrencilerinden Şuayip ÖZDOĞAN il geneli yapılan Siyer yarışmasında birinci, 12.sınıf öğrencilerimizden Sıla Nur DABAK ise ikinci olmuştur. Öğrencilerimizin başarılarının devamını temenni ediyor, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz kütüphanesinde öğrenci ve öğretmenlerimizinde katıldığı kapsamlı bir kitap okuma faaliyeti gerçekleştirdik.

Ock

Ermenek İlçe Müftülüğünce hazırlanan "Filistin Farkındalık Semineri" okulumuzda Sipas Camii müezzini Salim SELÇUK tarafından öğrencilerimize aktarıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenleri Katranlı köyünde bulununan değerli velilerimizi ziyaret ederek öğrencilerimiz ve okulumuz hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Ara

Filistin'de ve Gazzede bombardıman altında soykırıma maruz kalan Filistinli kardeşlerimizin yararına Ermenek İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen ''FİLİSTİN İÇİN ERMENEK EL ELE'' kermesine okul olarak katıldık.

Ara

Okulumuz 2023/2024 eğitim öğretim yılı veli toplantısı, okulumuza yeni bağlanan BM öğrenci yurdunda, velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Veli toplantısında okulumuza yeni atanan müdürümüz Ökkeş YİĞİT kendisini tanıtırken, eğitim öğretimi daha etkin ve öğrencilerimizin daha başarılı olmaları için okul veli işbirliği ile nelerin yapılacağından ve yapılması gerektiğinden bahsetti.

Kas

Toplum sağlık merkezi tarafından okulumuzda ''Beslenme ve Sağlıklı Yaşam'' semineri verildi.