Ermenek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0338 716 1849
WEB https://ermenekihl.meb.k12.tr
Adres : Sandıklı Mahallesi 70400 ERMENEK / KARAMAN
VİZYON : Çağımızdaki değişen ve gelişen koşullara uygun olarak;anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı,Türk Milli Eğitiminin amaçlarını benimseyen Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel mirasını değerlendirebilen,temel değerlerimize bağlı,ailesini,vatanını,milletini,bayrağını seven ve. iş alanlarının ihtiyaç duyduğu kaliteli- nitelikli insan gücünü yetiştirmek ve okulumuz mezunlarının bu alanlarda ÖNDER ve LİDER olmasını sağlamaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; mevcut yönetici, öğretmen, veli öğrenci, personel ve önceki mezunlarımız ile Okul Aile Birliği- Koruma Derneği Üyelerinin özverili ve birlikte çalışmalarıyla hedefimize ulaşmaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : Başlama: 08:00 Bitiş : 15:40
Yabancı Dil : İNGİLİZCE -ARAPCA
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okul binası,Ermenek İmam Hatip Lisesi Yaptırma,Yaşatma ve Öğrencileri Koruma Derneği tarafından 1970’li yıllarda yapılmaya başlanmış, ikmal edildikten sonra 1973 yılında tapusu hazineye İmam Hatip Lisesi açılmak üzere devredilmiştir.Okul 1976-1977 eğitim-öğretim yılında açılmıştır.Binamız,615 m2 oturumunda ve 3,125 m2’lik bir alan üzerine yapılmıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezindedir
Kontenjan Bilgileri : 68